Rengarenk Bir Lansman: Tea Co. in Wonderland

Tea Co. in Wonderland

“Rengarenk Bir Lansman: Tea Co. in Wonderland”

Dünyanın farklı bölgelerinden özenle toplanan çayları siz tüketicilerimizle buluşturan Tea Co. ailesi olarak; yeni ambalajlarımızı tanıtmak amacıyla, 14 Haziran tarihinde “Tea Co. in Wonderland” konseptinde yazın enerjisiyle dolup taşan bir etkinlik düzenledik ve influencerlarla bir araya gelerek yaz mevsimine "merhaba" demenin keyfini hep beraber yaşadık.

dış mekan, giyim, kişi, şahıs, çiçek içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Renkli bir lansman konseptiyle tasarladığımız etkinlik alanımız, markamızı ve yeni ambalajlarımızı tanıtmak, aynı zamanda yaz sezonuna coşkuyla adım atmamızı sağlamak amacıyla sıcak yaz günlerini yansıtan enerji dolu renklerle süslendi.

Markamızın kurucusu Nazlı Esen Ummansu ve etkinliğimize ev sahipliği yapan Duygu Batum markamızın hikayesi, misyonu ve gelecek vizyonu hakkında bilgi verdiler. Konuşmalarında, Tea Co. enerjisini yansıtan ürünlerimizin yolculuğuna değinerek misafirlerimizi markamızın iç dünyasına davet ettiler.

“Influencerlarla Birlikte Yazın Kapılarını Aralayan Lansmanımızla Yaza Merhaba!”

Etkinliğimizde Mert Vidinli, Ecem Arda, Gizem Hatipoğlu, Ekin Özel gibi pek çok sevilen influencer bizlere eşlik etti. Onlarla birlikte birbirinden lezzetli soğuk çay tariflerimizi deneyerek, sıcak yaz günlerinin serinletici tatlarında buluştuk. Markamızın yeni ambalajlarını gösterdiğimiz özel sergi alanımız da davetlilerimiz tarafından ilgiyle karşılandı.

kişi, şahıs, giyim, dış mekan, gülümsemek, gülüş içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Çaylarımızın tatları ve kokularıyla eşliğinde hareketli müziklerle eğlendiğimiz, kahkahalarla gülümsediğimiz bir program hazırladık. Davetlilerimiz için oluşturduğumuz makyaj köşemizde doğanın en güzel tonlarında çiçeklendik, renklendik. Misafirlerimizin keyifli bir deneyim yaşaması ve yazın enerjisiyle dolu bir atmosferde eğlenmeleriyle birlikte, sosyal medya hesapları ve medya temsilcileri Tea Co olarak yaz mevsimine etkileyici bir "merhaba" dediğimiz etkinliğimizden övgüyle bahsetti. Etkinlik boyunca, influencerlar ve medya temsilcileri sosyal medya hesaplarından yaptıkları samimi paylaşımlarıyla etkinliğimizi kitlelerine duyurdular. Onların enerjisi ve heyecanı, Tea Co’nun inovatif ve renkli kimliğine çok yakıştı.

kişi, şahıs, giyim, dış mekan, insan yüzü içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

“Yazın Renklerini Birlikte Yudumluyoruz”

Yeni ambalajlarımızı, enerjimizi ve inovatif ruhumuzu sizinle paylaşmanın heyecanını yaşıyor, sıcak yaz günlerinde serin lezzetleri yudumlamanız adına etkinlikte en çok sevilen soğuk çay tariflerimizden birini aşağıda sizlerle paylaşıyoruz. Afiyet olsun.

giyim, kişi, şahıs, dış mekan, kadın içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Long Island Iced Tea

İçindekiler

4 gr Tea Co. Long Island, Şeftali Dilimleri, Soda, Buz Küpleri

Hazırlanışı

Tea Co. Long Island’ın üzerine 250ml kaynar su dökün ve 3-5 dakika demlenmesini bekleyin, ardından çayınızı soğumaya bırakın. Buz küplerini eklediğiniz bardağa demlediğiniz çayınızı, sodayı ekleyin. Soğuk çayınızı şeftali dilimleri ile servis edin. Asidik aromalar seviyorsanız çayınıza limon suyu ekleyebilirsiniz.

 

alkolsüz içki, sofra takımı, kokteyl, bardak takımı içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

 

 

Etiketler: Tea Co. in Wonderland
Haziran 22, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR