Tea Co. & Mayi Tuz Daha İyi Yaşam Etkinliği

Tea Co. & Mayi Tuz Daha İyi Yaşam Etkinliği

Mayi Tuz & Tea Co. ile Daha İyi Yaşam Etkinliği : Yoga, Matcha, Ritüel ve Daha Fazlası

Dünyanın farklı bölgelerinden özenle toplanan çayları siz tüketicilerimizle buluşturan Tea Co. ailesi ve Mayi Tuz işbirliğiyle;  25-26 Kasım tarihinde “Daha İyi Yaşam” konseptinde kendi içimize döndüğümüz, farkındalıklarımızla dolup taşan bir etkinlik düzenledik ve birbirinden değerli influencerlarla Kioo Retreat Center’da bir araya gelerek benzersiz bir hafta sonu geçirdik.

 

iç mekan, duvar, iç mekan tasarımı, tavan içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu duvar, iç mekan, koleksiyon, toplama, tahsilat, raf içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

 

Daha İyi Yaşam konseptiyle tasarladığımız etkinlik alanımız, Tea Co. x Mayi olarak yaptırdığımız Yoga Matları, Mataralar, Havlu ve Battaniyelerle ortamın atmosferine uygun olarak özenle hazırlandı. Aynı zamanda iki markanın da en sevilen ürünleri stüdyo raflarında yerlerini aldı.

Markamızın kurucusu Nazlı Esen Ummansu ve Mayi Tuz kurucu ortağı Sibel Gözüyukarı Eyiler, markalarının hikayesi, misyonu ve gelecek vizyonu hakkında bilgi verdiler. Konuşmalarında, “Daha İyi Yaşam” etkinliğimizin detaylarına ve etkinlik vizyonuna değinerek bu haftas onu herkesi kendi iç dünyasına davet ettiler.

Etkinliğimizde Rıfat Yüzüak, Zeynep Özbayrak, Bilge Çavuş Özdamar, Başak Kablan  gibi pek çok sevilen influencer bizlere eşlik etti. Onlarla birlikte birbirinden lezzetli çay tariflerimizi deneyerek, markamızın rahatlatıcı ve ruhu besleyici tatlarında buluştuk. Hafta sonu boyunca atölyelerimizi gerçekleştirdiğimiz stüdyo alanımız da davetlilerimiz tarafından ilgiyle karşılandı.

 

Tea Co. ile Kendi Matcha Çayımızı Yaptık : Matcha Çayı’nın Sırları 

 

Etkinliğimizin ilk gününde Ayşegül Koç ile bizde müthiş bir değişim yaratan asana pratiği ve mantra çalışmasının ardından tazelenmiş bir şekilde kendi matcha çaylarımızı yapmaya başladık. Kurucumuz Nazlı Esen Ummansu Matcha çayının tarihçesi hakkında katılımcılarımıza özel bilgiler verdikten sonra Matcha yapımının püf noktalarından bahsetti. Badem sütü ve yulaf sütüyle buluşturduğumuz Matcha çaylarımızla birbirinden lezzetli ve sağlıklı Matcha Latteler yaparak keyifle içtik.

 

 

sofra takımı, vazo, kase, çanak, iç mekan içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu kişi, şahıs, yemek, gıda, sofra takımı, yemek içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

 

 

 Daha İyi Yaşam Etkinliğinde Sound Healing Deneyimi

 

Daha İyi Yaşam etkinliğimizde; yüzyıllardır uygulanan “Ses Meditasyonu” tekniğini Kaan Hantal ile Sound Healing yaparak deneyimledik. Ses meditasyonu, vücudumuzun hücreleri ve dokuları ile rezonansa girmek için belirli frekansları ve titreşimleri kullanarak bu dengeyi yeniden sağlamayı, iyileşmeyi ve rahatlamayı teşvik etmeyi amaçlıyor.
Bu atölyede yüzlerce senedir frekansların yoğun ve etkili titreşimleriyle şifalanmada kullanılan Tibet kaseleri, kristaller, gong ve çeşitli şamanik enstrümanlarla tasarlanan ses yolculuğuna ortak olduk. Ses meditasyonunun ardından melodik perküsyon enstrümanı handpan’in büyülü sesleriyle müthiş bir dinleti gerçekleştirdik.

 

Bir Etkinlikten Daha Fazlası: Zihin, Beden ve Ruh Uyumu

 

2 gün süren bu benzersiz etkinliğimizde Ayşegül Koç ile bizde müthiş bir değişim yaratan asana pratiği ve nefes almanın önemini anladığımız harika bir pratik yaptık. Kioo Retreat Center’ın büyülü atmosferinde gerçekleştiğimiz mantra çalışmasıyla hep birlikte keyifli anlar yaşadık.

Serra Sagra ile Mahabarata Destanı atölyemizde yaratıcı gücümüzü, hislerimizi, duygularımızın bize yansımalarını konuştuk. Kendi içimize döndüğümüz bu atölye davetlilerimizin de konuya ilgisiyle interaktif bir sohbete dönüştü.

 

 

giyim, duvar, insan yüzü, iç mekan içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu iç mekan, duvar, iç mekan tasarımı, tavan içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

 

 

Etkinliğimizin en önemli anlarından birini Çetin Çetintaş ile yaptığımız yoga pratiğinde yaşadık. Her bir pozun zihnimize ve bedenimize yansıması ile farkındalıklarımızı hatırladık. Çetin Çetintaş’ın dinlendiren sesi ve bize aktardıklarıyla daha önce yaşamadığımız bir deneyime hep birlikte şahit olduk.
Bir çay molasıyla her bir yudumda dinlenmemizin ardından en özel baharatlarla kendi tuzlarımızı hazırladığımız atölye çalışmamıza başladık. Tuzun enerjisinin bizi nasıl dengelediğini öğrenip tuzlarımıza kendi enerjimizi aktardık.

 

Daha İyi Yaşam Hayatınızın Her Anında!

 

Çaylarımızın tatları ve kokuları eşliğinde ruhumuzu ve bedenimizi dinlendirdiğimiz harika bir program hazırladık. Davetlilerimiz için oluşturduğumuz ikram köşemizde doğanın en güzel tonlarında renklendik, dinlendik. Misafirlerimizin keyifli bir deneyim yaşaması ve Kioo Retreat Center’ın enerjisiyle dolu bir atmosferde hep birlikte geçirdiğimiz bu haftasonunda, sosyal medya hesapları ve medyada etkinliğimizden övgüyle bahsetti. Etkinlik boyunca, influencerlar ve medya temsilcileri sosyal medya hesaplarından yaptıkları samimi paylaşımlarıyla etkinliğimizi kitlelerine duyurdular. Onların enerjisi ve samimiyeti, Tea Co. ve Mayi Tuz işbirliği ile oluşturduğumuz etkinliğimizin inovatif ve doğallığa her adımda önem veren kimliğine çok yakıştı. Daha İyi Yaşam‘ı hayatınıza doğal tuzlarımız ve artizan çaylarımızla katmaya devam ederken, etkinliklerimizle yaşamın her anında bu misyonu çoğaltmaya devam ediyoruz.

Etkinlik detayları ve görsel içeriklerimizi incelemek isterseniz tıklayın!

 

 

Etiketler: dahaiyiyasam
Aralık 08, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR